Weight Watchers Recepten

Zoete roomkaastaart

zoete-roomkaaskaart-ww-recepten
Doe 140 g lange vingers in een diepvrieszakje en verkruimel. Laat 80 g halvarine smelten. Roer de kruimels erdoor, schep in een met bakpapier beklede springvorm (0 26 cm) en druk aan. Zet in de koeling en laat hard worden. Pers 1/2 citroen uit. Meng 300 g roomkaas, light (naturel), 250 g magere kwark (0% vet), 50 g suiker en 1 eetlepel citroensap. Verwarm al roerend 1 pakje citroengelatinepuddingpoeder met 50 g suiker en 125 ml water totdat de suiker is opgelost. Schep de gelatinepudding door het roomkaasmengsel. Klop 100 ml slagroom stijf en schep erdoor. Bestrijk de bodem met de crème, zet ca. 4 uur in de koelkast en laat hard worden. Serveer de roomkaastaart.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s